Vi er spesialister på komplekse mekaniske produkter.

Med en kombinasjon av dyktige fagfolk og avansert produksjon, kan vi levere skreddersydde løsninger til ulike prosjekter innen offshore og landbasert industri. Vi er en komplett samarbeidspartner som tar deg gjennom hele prosessen fra bearbeiding av råvare til ferdig produkt.

Vi har både sveising, maskering og prefab i vår portefølje. Det gjør oss bedre rustet for å finne innovative løsninger, det øker kvaliteten på sluttproduktet og reduserer produksjonstiden. Som kunde forholder du deg kun til en kontaktperson, du får en dokumentasjon og en faktura. Enkelt og oversiktlig.

God dialog og høyt servicenivå

«Vi har gjennom mange år brukt Maskinering og Sveiseservise. De har levert mekaniske konstruksjoner og deler til noen av våre produkter, men også til prosjekt leveranser.Maskinering og sveiseservice er en løsningsorientert leverandør som leverer riktig kvalitet til riktig pris og i henhold til plan. Når de så også er hyggelige, hva mer kan man ønske seg?»

Geir Berge, Procurement Manager, Dwellop AS

– AOGV (Add On Gate Valve) & PI (Pipe Intervention), er en avdeling i IK. Vi benytter Maskinering & Sveiseservice til en mengde produksjonsoppgaver og bruker hele tjenestespekteret deres. Også IK som helhet har et godt og omfattende samarbeid med Maskinering & Sveiseservice. 

– Vi driver vedlikehold og reparasjon for offshoreindustrien og har ofte svært korte tidsfrister. Her opplever vi at Maskinering & Sveiseservice er svært serviceinnstilte og leveringsdyktige. Når vi trenger hjelp får vi som regel ja, i verste fall «tja», som betyr at de vil gjøre alt for å få det til.

– Vi jobber mye med utstyr som er sertifisert i henhold til EUs trykkdirektiv (PED). Her har Maskinering & Sveiseservice sertifiserte sveiseprosedyrer og godkjente, tilgjengelige materialer. De har selv sett behovene våre og kommet oss i forkjøpet.

– Jeg vil også framheve den gode og åpne dialogen vi har med Maskinering & Sveiseservice. Det gjør kommunikasjonen effektiv og trivelig.

Oddvar Harboe-Wiig, Engineering Manager AOGV & PI, IK-Norway.

Maskinering & Sveiseservice