Oddvar Harboe-Wiig, Engineering Manager AOGV & PI, IK-Norway.

Referanser

God dialog og høyt servicenivå

– AOGV (Add On Gate Valve) & PI (Pipe Intervention), er en avdeling i IK. Vi benytter Maskinering & Sveiseservice til en mengde produksjonsoppgaver og bruker hele tjenestespekteret deres. Også IK som helhet har et godt og omfattende samarbeid med Maskinering & Sveiseservice. 

– Vi driver vedlikehold og reparasjon for offshoreindustrien og har ofte svært korte tidsfrister. Her opplever vi at Maskinering & Sveiseservice er svært serviceinnstilte og leveringsdyktige. Når vi trenger hjelp får vi som regel ja, i verste fall «tja», som betyr at de vil gjøre alt for å få det til.

– Vi jobber mye med utstyr som er sertifisert i henhold til EUs trykkdirektiv (PED). Her har Maskinering & Sveiseservice sertifiserte sveiseprosedyrer og godkjente, tilgjengelige materialer. De har selv sett behovene våre og kommet oss i forkjøpet.

– Jeg vil også framheve den gode og åpne dialogen vi har med Maskinering & Sveiseservice. Det gjør kommunikasjonen effektiv og trivelig, sier Oddvar Harboe-Wiig, Engineering Manager AOGV & PI, IK-Norway.

En løsningsorientert leverandør

«Vi har gjennom mange år brukt Maskinering og Sveiseservise. De har levert mekaniske konstruksjoner og deler til noen av våre produkter, men også til prosjekt leveranser. Maskinering og sveiseservice er en løsningsorientert leverandør som leverer riktig kvalitet til riktig pris og i henhold til plan. Når de så også er hyggelige, hva mer kan man ønske seg?»
Geir Berge, Procurement Manager, Dwellop AS

Maskinering & Sveiseservice